Αν βαρεθήκατε να πετάτε τα λεφτά σας σε προγράμματα διατροφής που δεν έχουν αποτέλεσμα,personal trainers που δεν έχουν την γνώση και ούτε την θέληση να σας εξηγήσουν γιατί σας βάζουν να κάνετε όσα κάνετε και υποτιθέμενους γκουρού που δεν έχουν αιτιολογία για τα όσα σας συστήνουν ,τότε ήρθατε στο σωστό μέρος!

Προσωπική εκγύμναση

$30
$30
 • Μαζί θα γυμναστούμε σωστά,και θα μάθετε πολλές νέες τεχνικές εκγύμνασης ανάλογες του επιπέδου σας.Θα βελτιώσετε την τεχνική σας στις ήδη υπάρχουσες ασκήσεις που κάνετε και τα αποτελέσματα σας σε μικρό χρονικό διάστημα με μετρήσιμο αποτέλεσμα στον καθρέφτη και όχι μόνο.
 • 60 λεπτά (Προπληρωνόμαστε 2 εβδομάδες)

Σχεδιασμός προγράμματος γυμναστικής

$60
$60
 • -Προγράμματα δύναμης
  -Προγράμματα όγκου
  -Προγράμματα Re-Composition
  -Κυκλικά/Complexes

  Τα προγράμματα θα προσαρμοστούν για το δικό σας επίπεδο και με βάση τον χρόνο και ενέργεια μπορείτε να διαθέσετε στο γυμναστήριο. Καθοδήγηση σε όλη την διάρκεια του και ανά-προσαρμογή του σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.
 • Πρόγραμμα 6 εβδομάδων (Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες μέρες)

Σχεδιασμός διατροφολόγιου

$60
$60
 • Λειτουργούμε με βάση το αποτέλεσμα που έχει συμφωνηθεί και όχι συχνές επισκέψεις που κοστίζουν στον πελάτη και δεν έχουν πρακτικό νόημα.Η διατροφή προσαρμόζεται στις δικές σας συνήθειες και αλλάζει ανά διαστήματα ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Πλάνο 6 εβδομάδων (Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες μέρες)

Πλάνο χρήσης συμπληρωμάτων

$25
$25
 • Το να πάρει κάποιος απλά ένα συμπλήρωμα είναι το εύκολο.Το δύσκολο είναι να ξέρεις το γιατί το επιλεγείς,τον πραγματικά πιο αποτελεσματικό τρόπο δοσολογίας και αν όντως έχει κάποιο αποτέλεσμα.
 • Διαλέγουμε τους καλύτερους συνδυασμούς με βάση την επιστημονική βιβλιογραφία ώστε να μην πετάτε τα λεφτά σας άσκοπα και να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συζήτηση επί όλων των θεμάτων

$60
$60
 • Έσεις,εγώ και όσος χρόνος χρειαστεί για να αναλύσουμε όλ ατα θέματα γυμναστικής,διατροφής και προπονητικής μεθοδολογίας. Ρωτάτε ότι θέλετε, απαντάω σε βάθος και πάντα με επιστιμονικά δεδομένα!
 • 60 λεπτά (Συζήτησή επί όλων των θεμάτων)
Προσωπική εκγύμναση

30e / 60 λεπτά (Προπληρωνόμαστε 2 εβδομάδες)

Πλάνο διατροφής 60e / Πλάνο  6 εβδομάδων (Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες μέρες)
Πρόγραμμα γυμναστικής 60e / πρόγραμμα 6 εβδομάδων (Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες μέρες)
Πλάνο συμπληρωμάτων 25e
Συζήτηση επί όλων των θεμάτων 60e / 60 λεπτά (Συζήτησή επί όλων των θεμάτων)

Πακέτα

Αποκτήστε μία σειρά υπηρεσιών σε μοναδική και χαμηλότερη τιμή

**Γίνονται εκπτώσεις σε φοιτητές,άνεργους,άτομα με οικονομική αδυναμία καθώς και σε παλαιότερους πελάτες**

Για πληροφορίες χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας