Θανος asked 5 years ago
Καλησπέρα, έκανα το πρώτο μου κύκλο σχετικά Light με τεστο και ντεκα προπιονική από 300mg το καθενα  (την εβδομάδα εννοείται ) για 8 εβδομάδες και άλλες 4 εβδομάδες βγήκα από τα άλλα και έβαλα 300 mg masteron,  200 mg winstrol και 30mg καθημερινά anavar και μετά γύρω στις 40 μέρες αποθεραπεία με προβιρον νολβαντεξ πρεγκνιλ , έκανα εξετάσεις αιματολικες όλα κομπλέ, στο μόνο που με \"χάλασε \" είναι ότι με έβγαλε έντονη ακμή στη πλάτη, στήθος, ώμους  συνεχίστηκε η ακμή και αφού τελείωσα με την χρήση φαρμάκων. Αν ξανακάνω κύκλο είναι απαραίτητο ότι θα ξανακάνω ακμή;  Υπάρχει τρόπος να την αποφύγω  (μην μου πεις κρέμες δεν κάνουν τίποτα )
2 Answers
embrance Staff answered 5 years ago
1)Εδω δεν θα κανω αναλυσεις αναβολιωκν και προστασιας. 2)Αναρωτιεμαι γιατι δεν ρωτατε τους μαγκες και τους αγωνιστικους που τα παιρνετε να σας σωσουν αυτοι.Τοσα λεφτα σκατε.
Θάνος answered 5 years ago
Ασφαλώς και έχω ρωτήσει Θόδωρε, απλώς επειδή κατάλαβα ότι μιλάμε ανοιχτά εδώ, είπα να πάρω και μια ακόμη γνώμη από ένα άτομο που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη με παλιά του βίντεο πάνω στο θέμα.