Το Raw Mad Strength System είναι ένα προπονητικό σύστημα,δοκιμασμένο και φτιαγμένο σε  βάθος δεκαετίας,το οποίο εφαρμόζει τόσο τις αρχές του Powerlifting, του Bodybuilding όσο και του CrossFit/Strength Complexes ώστε να δώσει τα καλύτερα στοιχεία της κάθε  προπονητικής μεθόδου.

Γρήγορες ερωτήσεις και απαντήσεις

Τι διάρκεια έχει το πρόγραμμα?

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια δέκα εβδομάδες, Ακολουθώντας τις απλές οδηγίες και επεξηγήσεις, θα βελτιώσετε την εμφάνιση και την απόδοση σας σε κάθε επίπεδο του σιδερένιου αθλήματος (bodybuilding) στο μικρότερο χρονικό διάστημα που είναι δυνατόν.  Μέσα σε δέκα εβδομάδες,θα διδαχθείτε δύο διαφορετικά είδη προπονητικής μεθοδολογίας καθώς και το γιατί κάνετε όσα κάνετε (διαλείμματα, εύρος επαναλήψεων κτλ) ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα της μεθοδολογίας αλλά και του πως λειτουργεί το σώμα σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο παρακάτω.

Κατεβάστε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό! (ebook)

Περιλαμβάνει διατροφή?

Το απλό δωρεάν πλάνο,περιλαμβάνει μια ενδεικτική διατροφή απώλειας λίπους και συντήρησης μυικής μάζας. τα προγράμματα αυτά θα τα βρείτε και στο site αλλά με κάθε ανανέωση του eBook θα υπάρχουν σαφείς βελτιώσεις!

Χρειάζεται να αγοράσω συμπληρώματα?

Όχι,δεν είναι αναγκαίο. Κάποια συμπληρώματα θα βοηθήσουν και μπορείτε να ρωτήσετε για αυτά στο forum. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για ένα εξατομικευμένο πλάνο συμπληρωμάτων.

Θα χρησιμοποιήσω ελεύθερα βάρη ή μηχανήματα?

Συνδυασμό και των δυο. Η βάση βέβαια θα είναι πάντα τα ελεύθερα βάρη καθώς προσφέρουν στο ίδιο διάστημα πολλαπλάσιο αποτέλεσμα.